Hulp met opruimen zorgt ervoor!

Als u wat ouder bent kost opruimen vaak veel energie. Kinderen of kennissen hebben het vaak zelf heel druk met hun werk en gezin. Misschien heeft u ze wel om hulp gevraagd, maar komt het er niet van. Wellicht wilt u ze er helemaal niet mee belasten. Dan is het fijn als er iemand is die daarin gespecialiseerd is. Ik kan u helpen met het opruimen en uitzoeken van spullen bij u thuis.

Hulp met opruimen regelt het!

Misschien gaat u kleiner wonen en moeten er veel spullen uitgezocht worden. Wat gaat mee en wat niet? Of u vindt het geen prettig idee als uw nabestaanden uw spullen moeten gaan sorteren. Misschien niet iets waar u graag bij stilstaat. Het is echter wel een rustgevend idee als u weet dat uw huis op orde is. Bovendien voelt het fijner in een opgeruimd huis. De kans op vallen is minder groot en u kunt alles makkelijker vinden.

Opruimen Senioren - Hulp met opruimen

ALS UW OUDERS KLEINER GAAN WONEN

Wanneer uw ouder(s) of misschien een tante of oom gaat verhuizen, wordt er meestal een beroep op uw hulp gedaan. Voor ouderen is een verhuizing een stressvolle ervaring. Voorafgaand aan de verhuizing moet vaak veel opgeruimd en uitgezocht worden. Dat is een behoorlijk zware en emotionele taak om als oudere alleen te moeten doen. Misschien ontbreekt het u aan tijd en energie of woont u te ver weg om te helpen. Hulp met opruimen biedt hulp! Samen zoeken wij uit wat er meegaat naar het nieuwe huis.

OPRUIMEN NA OVERLIJDEN

Na het overlijden van een dierbare komt er een moment dat er opgeruimd moet worden. Dat is niet makkelijk.  Aan elk voorwerp dat door uw handen gaat zit een verhaal of een emotie vast. U kunt er dan ook als een berg tegen op zien om dit alleen te moeten doen. Misschien ontbreekt het u aan tijd of aan uw fysieke vermogen om de klus in uw eentje te klaren.

Hulp met opruimen helpt u graag!

Met mijn hulp klaren we deze klus op een efficiënte manier. Samen gaan we aan de slag en help ik u met keuzes maken. U beslist te allen tijde welke spullen bewaard blijven of wat weg mag. Samen kijken we ook naar de spullen die weg mogen. Gaan deze echt weg, of kunt u er nog iemand blij mee maken?

Ik help u graag op een persoonlijke, discrete, respectvolle en efficiënte manier!

Neem voor meer informatie gerust contact op.

Neem contact op

Opruimen senioren - Hulp met opruimen

Hulp met de administratie!

Vindt u het soms lastig uw administratie op orde te krijgen en te houden?
Deed uw weggevallen partner altijd de administratie en heeft u nu geen overzicht?

Heeft u ouders die u graag wilt bijstaan maar u heeft het zelf druk met uw werk en gezin of woont u te ver weg? Bovendien wilt u de keren dat u langskomt uw aandacht aan uw ouders besteden en niet aan administratieve zaken.

Lukt het u door ziekte niet meer om uw administratie te doen?
Is uw vertrouwde bankkantoor gesloten en u vindt internetbankieren te ingewikkeld?
Maken al die (nieuwe) regels en toeslagen u onzeker?

Vaak kunnen uw kinderen helpen, maar wat als u geen kinderen heeft, of u hen liever niet lastig wilt vallen met uw financiële zaken.
Dan is het mooi als er een vertrouwd iemand is die u daarbij op een persoonlijke manier helpt, ondersteunt en zaken voor uw regelt.

Senioren administratie

Duidelijk en overzichtelijk

Laat mij u helpen om uw administratie te ordenen, overzicht te creëren en structuur aan te brengen.

Hulp met opruimen biedt u de volgende diensten:

Samen met u bekijken en organiseren we bij u thuis de gehele administratie. We zorgen dat alles netjes en overzichtelijk wordt opgeborgen en geven u zo nodig uitleg.

Wilt u liever dat we elke maand bij u langs komen? Wij brengen uw administratie op orde en helpen elke maand met de administratieve zaken zoals het verrichten van betalingen en het uitzoeken en beantwoorden van correspondentie.

Ik help u graag op een persoonlijke, discrete, respectvolle en efficiënte manier!

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Senioren administratie - Hulp met opruimen

Hulp met verhuizen!

Senioren verhuizen kan veel stress met zich meebrengen. Vooral als je ouder bent en kleiner gaat wonen. Familieleden of vrienden kunnen niet altijd helpen. Soms hebben zij geen tijd of wonen te ver weg. Het is dan fijn als iemand anders je kan helpen met het organiseren van de verhuizing, het ordenen van de spullen en kan helpen bij het nemen van beslissingen over wat je wel en niet wilt meeverhuizen.

Hulp met opruimen neemt de zorg uit handen bij jong en oud!

In overleg met familie, verhuisbedrijf, verzorgingstehuizen en verhuurder gaan we aan de slag met:

  • Het bepalen van de nieuwe bestemming van spullen (gaat het mee naar de nieuwe woning, gaat het naar familie/vrienden, naar een veiling of naar de kringloopwinkel, etc.)
  • Ordenen en inpakken van spullen.
  • Verhuizen van de spullen naar de nieuwe bestemming.
  • Uitpakken van spullen en inrichting van de nieuwe woning.
  • Oplevering of verkoop klaar maken van de oude woning.

Heeft u hulp nodig bij alles wat komt kijken bij een verhuizing? Bij mij bent u aan het juiste adres om u daarmee te helpen.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Hulp met verhuizen - Hulp met opruimen