Privacy en Cookie beleid

Hulp met opruimen gevestigd aan de Luwte 26, 3454 TL in de Meern, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens

https://hulpmetopruimen.nl
Luwte 26
3454 TL De Meern
+31 6 81663365

Miranda Voorneveld is de Functionaris Gegevensbescherming van Hulp met opruimen. Zij is te bereiken via miranda@hulpmetopruimen.nl


Persoonsgegevens die worden verwerkt

Hulp met opruimen verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die worden verwerkt

Deze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Hulp met opruimen kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Het is aan te raden als ouders om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat hulp met opruimen zonder toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via miranda@hulpmetopruimen.nl, dan wordt de informatie verwijderd.


Met welk doel en op basis van welke grondslag de persoonsgegevens worden verwerkt

Hulp met opruimen verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten


Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard

Hulp met opruimen bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.


Delen van persoonsgegevens met derden

Hulp met opruimen verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die Hulp met opruimen gebruikt

Hulp met opruimen gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die hier worden gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.
Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook wordt hiermee de website geoptimaliseerd. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn eenvoudige tekstbestanden die op uw computer, tablet of telefoon worden opgeslagen, wanneer u onze website bezoekt. Cookies kunnen uw computer, tablet of telefoon niet beschadigen. De opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. De cookies zijn noodzakelijk om u een prettige ervaring op de website te geven.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om onze website goed te laten werken. Zonder deze cookies kan onze website niet goed functioneren. U kunt deze cookies dan ook niet uitzetten. Er bestaat een onderscheid tussen permanente functionele cookies en sessie cookies. De sessie cookies worden direct na uw bezoek van onze site verwijderd. De permanente cookies worden bewaard om te voorkomen dat u niet telkens opnieuw dezelfde actie hoeft uit te voeren. Een voorbeeld hiervan zijn aankopen die in een winkelwagen van een webshop voor u bewaard worden. Wij delen de gegevens die wij inwinnen via deze cookies dan ook niet met derden.

Analytische cookies

Analytische cookies zijn cookies die ervoor zorgen dat de site goed kan functioneren. Door analytische cookies weten wij bijvoorbeeld waar op onze site naar wordt gezocht, hoe lang het duurt voordat pagina’s geladen zijn en waarop op onze website door onze bezoekers wordt geklikt. Analytische cookies mogen soms worden geplaatst zonder uw toestemming. Andere analytische cookies worden uiteraard alleen met uw toestemming geplaatst.

Google Analytics

Voor onze analytische diensten maken we gebruik van Google Analytics van het Amerikaanse bedrijf Google. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te ontvangen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google Analytics plaatst een permanent cookie om uw webbrowser te identificeren. Hierdoor worden uw gegevens gedeeld met Google. Wij delen alleen gegevens met Google die wij op basis van de AVG met Google mogen delen. Wij gebruiken deze informatie met informatie van andere gebruikers. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om u als individu te kunnen identificeren. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om uw gegevens te delen met derden. U kunt volledig voorkomen dat Google Analytics u herkent door de cookies uit te schakelen in uw browser. Google kan wel verplicht worden de gegevens aan derden te verschaffen indien Google daartoe wettelijk verplicht wordt. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google houdt zich aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Tracking cookies

Tracking cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om de website prettig voor u te laten werken. Dankzij tracking cookies kunnen wij de inhoud van de website op uw interesses en voorkeuren afstemmen. Bovendien kunnen wij dankzij tracking cookies ervoor zorgen dat u op onze website en op andere sites alleen relevante advertenties ziet. Dankzij deze cookies kunnen wij er ten slotte voor zorgen dat uw bezoek aan onze website gratis is en zal blijven. Met onze tracking cookies kunnen wij niet jouw naam, adres en e-mailadres achterhalen.

Tracking cookies aan- en uitzetten

Wij plaatsen alleen tracking cookies als u ons daar toestemming voor hebt gegeven. Als u eenmaal uw toestemming hebt gegeven, kunt u deze te allen tijde intrekken op dezelfde manier als waarop u uw toestemming hebt gegeven. Wij wijzen u er wel op dat onze site minder goed kan werken voor u op het moment dat u uw toestemming intrekt. Nadat u uw toestemming hebt ingetrokken, verwijderen wij alle gegevens die wij dankzij de tracking cookies hebben verzameld. Als u ons weer toestemming geeft om tracking cookies te plaatsen, zullen wij deze tracking cookies opnieuw plaatsen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hulp met opruimen en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar miranda@hulpmetopruimen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Hulp met opruimen reageert zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Hulp met opruimen wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe Hulp met opruimen persoonsgegevens beveiligt

Hulp met opruimen neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via miranda@hulpmetopruimen.nl