Hulp met opruimen | Opruimcoach | Nabestaandenbegeleider
Miranda VoorneveldOpruimcoach en Nabestaandenbegeleider

Over mij

Over mij

Ik ben Miranda Voorneveld, professional organizer, opruimcoach en nabestaandenbegeleider.

In mijn loopbaan heb ik veel contact gehad met klanten en leveranciers. Ik was verantwoordelijk voor de inkoop en voorraadbeheer. Hierbij werd er vaak een beroep gedaan op mijn organisatietalent en mijn praktische aanpak.

Met deze eigenschappen heb ik besloten op hulp met opruimen te starten, zodat ik kan doen waar mijn hart het meeste ligt. Ik vind het heerlijk om orde te scheppen in chaos en vooral om dit samen met mensen te mogen doen. Echt zinvol bezig zijn met iets wat er wezenlijk toe doet voor iemand, en jou op een praktische manier verder helpen. Samen zoeken we een methode die past bij jouw situatie.

De opleiding tot professional organizer heb ik gevolgd bij Organizing Works®. Daarnaast heb ik december 2019 het certificaat nabestaanden begeleider behaald bij Terra, zorg in rouw.

Ik krijg er energie van als ik mensen kan helpen meer overzicht te krijgen in huis. De energie en tijd het jou oplevert, kun je gebruiken voor dingen die jij belangrijk vindt.

Vertrouwen en discretie zijn vanzelfsprekend, het is tenslotte een heel persoonlijk traject waar we samen aan beginnen.

Spreek jou dit aan? Kun je wel wat hulp gebruiken?

Kennismakingsgesprek

aanvragen

Vind je het fijn wanneer ik een keer samen met jou kijk naar wat jij nodig hebt om weer rust en ruimte te ervaren en het overzicht weer terug te krijgen over je leven? En wat je dan het beste kunt doen? Ben je niet op zoek naar een standaard-aanpak maar wil je zorg op maat? Dan wil ik jou graag helpen. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw situatie. Op basis van dit gesprek bepaal jij daarna wat je wilt.